2022-05-11 10:37:48• hírek • Szatmár.ro

A közösség támogatásában bízva szerveznének gyereknapot a hátrányos helyzetben élő gyerekeknek

A szatmári Segíts te is Egyesület úgy döntött, a korábbi évek hagyományához visszatérve június 4-én ismét szeretnének gyereknapot szervezni, mellyel az egyesület által pártfogolt, hátrányos helyzetben élő gyermekeket örvendeztetnék meg.

Pop Leila, az egyesület vezetője felhívásában rávilágít, hogy a több mint 100 gyerek számára csak a közösség összefogásával, támogatásával valósíthatják meg elképzeléseiket. „Légy te is egy gyermek szivárványa, jótevője. Támogass egy gyermeket, tedd boldoggá, hogy érezhessék, ők is fontos emberkék. Mert a te példádat követve lesznek ők is igaz, jószívű, becsületes emberek. Önkénteseink és az Segíts te is – Ajută şi tu Egyesület vezetői arra biztatjuk a szatmáriakat, segítsenek nekünk a gyűjtésben vagy támogassanak minket, tegyünk jót együtt” - fogalmaz Pop Leila felhívásában.


A már hagyományosnak számító gyereknapon idén is egész napos programot szerveznek a gyerekeknek, s igyekeznek olyan tevékenységeket megvalósítani, melyek nevelnek is, nemcsak szórakoztatnak.


A gyereknapot a BCR bankban nyitott RO04RNCB0226154405050001 számlaszámra utalt pénzösszeggel támogathatják az érdekeltek, ugyanakkor szponzorszerződés megkötésére is nyitottak, de kereshetik Leilát is további információkért a 0749.987.875-ös telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: